Keynote: Hoe krijg je mensen mee in een transitie?

Keynote: Hoe krijg je mensen mee in een transitie?

Keynote spreker Dirkje van der Ven neemt je op 20 juni in vogelvlucht mee in de wereld van gedrag en gedragsbeïnvloeding en vertelt je hoe je inzichten uit de gedragswetenschap kunt inzetten om mensen mee te krijgen in de transitie naar een circulaire openbare ruimte.

Iedere transitie staat of valt met gedragsverandering. Zo ook de transitie naar een circulaire openbare ruimte. Succesvolle gedragsverandering begint met begrijpen hoe gedrag ontstaat. Wanneer je begrijpt hoe menselijk gedrag werkt zie je namelijk ineens overal gedragspatronen, merk je hoe jij dagelijks zelf onbewust wordt beïnvloed én kun je ineens verklaren waarom mensen reageren zoals ze reageren. Zelfs als dit op het eerste gezicht onlogisch lijkt. Keynote spreker Dirkje van der Ven neemt je op 20 juni in vogelvlucht mee in de wereld van gedrag en gedragsbeïnvloeding en vertelt je hoe je inzichten uit de gedragswetenschap kunt inzetten om mensen mee te krijgen in de transitie naar een circulaire openbare ruimte.

Dirkje van der Ven is spreker en adviseur op het gebied van gedragsbeïnvloeding. Met haar eigen bedrijf Wavy ondersteunt ze diverse opdrachtgevers over het toepassen van gedragsinzichten bij maatschappelijke thema’s zoals verkeersveiligheid, mobiliteit, duurzaamheid en welzijn. Daarnaast is Dirkje medeoprichter en docent bij de opleiding Gedragsland, een praktijk- en belevingsgerichte opleiding tot gedragsexpert.

Het Circulaire Openbare Ruimte Congres 2024

Op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2024 vindt de derde editie van het Circulaire Openbare Ruimte Congres plaats in Leiden. Struin door de circulaire straat, klim op de zeepkist en zoek steun bij jouw circulaire vraagstuk, geniet van goede catering en gun jezelf deze dag vol kennis, inspiratie, ontmoeting en ontspanning.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven