<span>Circulair handvat - Ondersteuning voor duurzame keuzes in een esthetisch ontwerp</span>

Circulair handvat - Ondersteuning voor duurzame keuzes in een esthetisch ontwerp

Een circulair ontwerp is nog beter, maar waar begin je? Streetlife laat zien hoe milieueffectrapportage duurzaam ontwerpen ondersteunt

Paul van Aggelen, duurzaamheid-analist bij Streetlife, weet dat duurzaamheid meer is dan een modewoord - het is een noodzaak. Hij is industrieel productontwerper, heeft een passie voor milieuvriendelijke oplossingen en houdt zich bezig met de cijfermatige kant van duurzaamheid bij Streetlife.

Een duurzaam ontwerp is goed. Een circulair ontwerp is nog beter, maar waar begin je? Hoe inspireer en overtuig je andere om hun ontwerp in de openbare ruimte duurzamer in te richten? Hoe zet je stappen naar een circulaire inrichting? In deze sessie laat Streetlife zien hoe milieueffectenrapportage jouw circulaire visie, als ontwerper, kan helpen en ondersteunen. Het inzichtelijk maken wat voor impact de keuze heeft op het verduurzamen van het ontwerp.

Deze productinformatie geeft ontwerpers inzicht in de impact van hun ontwerpkeuzes. De ervaringen van Streetlife laten zien dat milieuvriendelijk, duurzaamheid en esthetiek hand-in-hand kunnen gaan, als je kennis met betrekking tot de impact van materialen vroegtijdig in het inrichtingsproces meeneemt.

Het Circulaire Openbare Ruimte Congres 2024

Op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2024 vindt de derde editie van het Circulaire Openbare Ruimte Congres plaats in Leiden. Struin door de circulaire straat, klim op de zeepkist en zoek steun bij jouw circulaire vraagstuk, geniet van goede catering en gun jezelf deze dag vol kennis, inspiratie, ontmoeting en ontspanning.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven