<span>Inspiratiesessie de Leidse route</span>

Inspiratiesessie de Leidse route

Marijn Sauer, programmamanager Circulaire Economie bij de gemeente Leiden, geeft je concrete voorbeelden van hoe je de volgende stap kunt zetten richting het integreren en te laten landen van circulariteit in de processen binnen een gemeentelijke organisatie.

Voordat Marijn programmamanager Circulaire Economie werd bij de gemeente Leiden. Was ze werkzaam als beleidsmedewerker Circulaire bouw. Tijdens haar 6 jaar bij de gemeente Leiden heeft ze vele projecten opgezet en uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan het circulaire monitoringssysteem voor de openbare ruimte, het betonakkoord en het sloopbeleid. Waarbij de focus vooral ligt op het toevoegen van circulariteit in de processen en het laten landen binnen de organisatie.

Hoe richt je je gemeentelijke organisatie circulair in om circulair te kunnen opereren? Daarvoor is kennis nodig van circulariteit en bijvoorbeeld weten welke instrumenten beschikbaar zijn. Tijdens deze sessie wordt de weg die Leiden heeft afgelegd van nul tot de positie van koploper die ze nu hebben besproken. Ongeacht waar je je nu bevindt op deze route, zal Marijn concrete voorbeelden geven van hoe je de volgende stap kunt zetten.

Het Circulaire Openbare Ruimte Congres 2024

Op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2024 vindt de derde editie van het Circulaire Openbare Ruimte Congres plaats in Leiden. Struin door de circulaire straat, klim op de zeepkist en zoek steun bij jouw circulaire vraagstuk, geniet van goede catering en gun jezelf deze dag vol kennis, inspiratie, ontmoeting en ontspanning.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven