Circulaire Openbare Ruimte Congres 2024

19 & 20 juni 2024 | Leiden

 

Samen werken aan de toekomst

Na twee succesvolle edities in Almere en Rotterdam gaan we in 2024 op bezoek in Leiden voor het Circulaire Openbare Ruimte Congres 2024. En daar zijn we blij mee. Leiden mag gerust een van de koplopers op het gebied van circulaire leefomgeving worden genoemd. En deelt op het congres én tijdens het precongres graag haar ervaringen, visie en ideeën met je. 

Zo wordt het Circulaire Openbare Ruimte Congres 2024 dé kennis-, inspiratie- en netwerkplek voor iedereen die betrokken is bij de circulaire inrichting van de openbare ruimte. Dus werk je in die rol bij een gemeente, provincie, ontwerpbureau, aannemer, leverancier, kennisinstituut of een andere organisatie? Houd dan onze website en LinkedIn-pagina in de gaten, of meld je aan voor de evenementenupdate van onze nieuwsbrief. Mis deze kans niet om je kennis over circulaire openbare ruimte te versterken, verdiepen en te delen met alle andere gemotiveerde vakgenoten die je ontmoet.

Profiteer tot 1 januari 2024 van € 50 vroegboekkorting op het Circulaire Openbare Ruimte Congres

Aanmelden met vroegboekkorting

Samenwerkende partijen

Vanuit Straatbeeld, BuitenSpelen en Biind organiseert Acquire met strategisch partner BouwCirculair het Circulaire Openbare Ruimte Congres. Daarnaast dachten bij de eerdere edities de volgende kennispartners mee over het programma: Het Versnellingshuis Nederland Circulair, Wageningen University & Research, PosadMaxwan, NL Greenlabel, Circo, Superuse, BUITENKast en PianOo. Ook de gemeenten Rotterdam, Almere en Hoeksche Waard en de provincie Noord-Brabant hadden zitting in de Raad van Advies. 

Terugblik 2023

Op 14 en 15 juni werd in Rotterdam het Circulaire Openbare Ruimte Congres 2023 gehouden. Na Almere waren we te gast bij de gemeente Rotterdam. Op een bijzondere locatie in het havengebied werd het een inspirerende en zonovergoten dag. De deelnemers stelden zelf hun programma samen uit de mix van keynotes, workshops, presentaties, excursies, partnerpoints en uiteraard de heerlijke catering. Was je er ook bij en wil je even nagenieten? Of wil je vast even de sfeer proeven omdat je overweegt om in 2024 langs te komen? Check de Terugblikpagina.

Bekijk de terugblik van 2023

Mede mogelijk gemaakt door

Gastheer

  • Gemeente Leiden

Strategische partner

  • BouwCirculair

Kennispartners

Nationale MilieuDatabase
Acquire
BUITENKast
Straatbeeld
CIRCO
Wageningen University & Research
Superuse
PIANOo
Gemeente Hoeksche Waard
Biind
Gemeente Almere
Het versnellingshuis Nederland circulair
PosadMaxwan
Platform BuitenSpelen
NL Greenlabel

Updates

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Klik hier voor alle items

Terug naar boven