John Wermink

John Wermink

Functie:
Circulair manager

Organisatie:
Falco

John Wermink woont in het mooie Twente samen met zijn vrouw en twee dochters. Vanuit een technische opleiding heeft John zich via veel wegen inmiddels ontwikkeld tot de Circulair Manager bij Falco. Met reeds 16 jaar expertise op het gebied van straatmeubilair is hij de productexpert qua duurzaamheid. Naast zijn circulaire activiteiten bij Falco zit duurzaamheid en spaarzaamheid in John zijn DNA. Zo fietst hij dagelijks naar zijn werk en spaart niet alleen het milieu, maar krijgt hier zelf ook energie van.

Falco heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Naast de werkzaamheden van John Wermink in de CO2 prestatieladder en energiemanagement, werkt hij nauw samen met productontwerper Nienke Haselbekke. Samen nemen ze het assortiment onder handen, zodoende deze op een hoogwaardiger level te tillen qua duurzaamheid. John onderzoekt bijvoorbeeld reducties in energiemanagement. Samen met Nienke voert hij dit door op product(ie)niveau. Met behulp van de MKI calculator brengen ze de schaduwprijs van Falco producten aan het licht. Zo worden de duurzaamheidsdoelstellingen van Falco gehaald.

Op deze manier helpen John en Nienke niet alleen Falco, maar ook onze klanten en partners. Met gemeentes en partners zoals “Gebruiktebouwmaterialen.com” zorgen ze ervoor dat de cirkel rond is. 

« Naar het overzicht

Terug naar boven