Barthel van Dinther

Barthel van Dinther

Functie:
Commercieel manager

Organisatie:
A. van Liempd

Barthel van Dinther heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot circulair specialist binnen de bouwbranche bij de firma Gebruiktebouwmaterialen.com. Zijn passie ligt in het maximaal hoogwaardig hergebruiken van bouwmaterialen welke vrijkomen bij sloop/renovatie projecten.

Afval omzetten in waarde, waarbij de gebouwde omgeving de grondstoffenbank van de toekomst is. Groot grondstofbezitters hebben de mogelijkheid om hun eigen materiaalbank op Gebruikte Bouwmaterialen B.V. te hebben waarbij circulariteit concreet, inzichtelijk en aantoonbaar wordt. Hierbij focussen we ons op drie waarders;  Euro’s opbrengsten i.p.v. kosten, CO2 reductie en primaire grondstoffenbesparing. Barthel brengt partijen zoals Woningcorporaties, Architecten, Bouwers en Fabrikanten samen om maximale waarde creatie te genereren uit de gebouwde omgeving, zowel intern als extern.

Met een studie achtergrond in Bouwmanagement en Vastgoed aan Avans Hogeschool in combinatie met de opleiding International Timbertrade aan de hogeschool Van Hall Larenstein is hij een betrouwbare gesprekspartner die kennis heeft van zowel vastgoedontwikkeling als de toepassingsmogelijkheden van een grote verscheidenheid aan (circulaire) bouwmaterialen.

« Naar het overzicht

Terug naar boven