GroundLevel

GroundLevel kenmerkt zich door persoonlijke service, flexibiliteit, snelheid en kennis van straatmeubilair en inrichting van de openbare ruimte.

Ons team heeft in de afgelopen jaren duizenden grote en kleine projecten mogen uitvoeren en in eigen beheer populair en spraakmakend straatmeubilair ontwikkeld.

De afgelopen jaren zijn er ook sterke langdurige relaties opgebouwd met grote Europese spelers in ons vakgebied. We zijn onder andere distributeur het CO2 neutrale straatmeubilair van het Italiaanse Euroform W dat staat voor topkwaliteit en het volledige zeer uitgebreide portfolio van het Spaanse Benito, met haar 100% recycled ReBnew collectie, erkend met “Der Blaue Engel” award.

Onze collectie bestaat dus, naast beide merken, uit een breed scala van eigen ontwerpen met onder andere de robuuste BRUUT banken, de betonnen zitranden EDY, CorTenstalen boomroosters, design fietsaanleunbeugels, watertappunten etc.
Buiten deze collectie om, ontwerpen en ontwikkelen we veel custom-made straatmeubilair, waardoor we (bijna) altijd kunnen voldoen aan uw wensen.

Zoals u kunt verwachten staat ons team graag klaar om uw behoeften om te zetten in de juiste producten, alle vragen te beantwoorden, mee te denken in projecten en gevraagd en ongevraagd advies te geven.

« Naar het overzicht

Terug naar boven